best soccer dropping odds football dropping odds dropping odds movements and best football odds for today

Dunlop 235/50 R18 97V SP SPORT 01 MFS

  • Dunlop 235/50 R18 97V SP SPORT 01 MFS

Dunlop 235/50 R18 97V SP SPORT 01 MFS

Dunlop Winter, kako joj i ime kaže, predstavlja zimsku gumu visokih performansi koja tokom zime obezbeđuje bolju kontrolu nad vozilom i sigurnije prianjanje./n/nIz jedne od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju guma, Dunlop, navode da su ovu gumu razvijali sa ciljem da vozači tokom cele zime imaju sigurnu kontrolu nad vozilom. To je postignuto zahvaljujući tehnologiji “Touch” koja omogućava pravovremeno reagovanje u skladu sa uslovima na putu, ali i kontrolisanu vožnju.

Šifra Artikla: 564470. Dodatna Šifra:

Opis Gume

Ključne prednosti

Vrhunske performanse u raznovrsnim uslovima

SP Sport 01 objedinjuje tri ključna svojstva koja se tiču performansi u jednoj inovativnoj gumi. Asimetrični gazeći sloj ima tri posebne zone koje obezbeđuju savršenu ravnotežu sportske vodljivosti, velike otpornosti na akvaplaning i udobne vožnje.

Dobro upravljanje pri velikim brzinama

Ova guma ne menja oblik pri velikim brzinama i u krivinama omogućava preciznu kontrolu nad vozilom. Asimetrična šara gazećeg sloja doprinosi većoj stabilnosti na pravim putevima i na krivinama.

Poboljšano prianjanje na mokroj podlozi

Smeša sa visokim sadržajem silike obezbeđuje visok stepen prianjanja i kočenja kako na mokrim tako i na suvim podlogama. Specijalni blokovi gazećeg sloja brzo raspršuju vodu pri vožnji po jakom pljusku.

Tiha i prijatna vožnja

Blok dezenom su eliminisane neprijatne frekvencije i omogućeno uživanje u tihoj vožnji. Dezen gazećeg sloja je optimalizovan za ravnomerno habanje, što doprinosi većoj udobnosti i produžava vek trajanja gume.

Dodatne Informacije

Proizvođač

Dunlop

Širina

235

Visina

50

Prečnik

18

Index opterećenja

97

Index brzine

V (240km/h)

Sezona

Letnja

Kategorija

4×4

Potrosnja goriva

C (A-G)

Prijanjanje na mokroj podlozi

B (A-F)

Spoljasnja buka pri kotrljanju

68dB )

Komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da ostavite Vaš komentar ?

Budite prvi koji ćete oceniti “Dunlop 235/50 R18 97V SP SPORT 01 MFS”

*